Bursa Operatör İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Operatör
Bursa / Tümü Adecco Bursa

Genel Nitelikler: Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan A..

Bursa / Nilüfer Befa Kauçuk Metal

Kauçuk- Metal titreşim sönümleme elemanları üreten firmamızda kauçuk preslerinde çalışmak üzere tecrübeli/ tecrübesiz ekip arkadaşları aramaktayız...

Bursa / Nilüfer Mak-Tek Tasarım

Mak-Tek Tasarım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cnc Freze Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Mak-Tek Tasarım Cnc Freze Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bursa / Nilüfer Plast Met Plastik Metal

Plast Met Plastik Metal firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kalıp Bakım Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Plast Met Plastik Metal Kalıp Bakım Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bursa / Nilüfer Befa Kauçuk Metal

Kauçuk-Metal titreşim sönümleme elemanları üreten firmamızda CNC operatörü olarak çalışabilecek , torna kullanabilen ve kalıp montajında tecrübeli ekip arkadaşları aramaktayız. Tercihen VISI programını kullanabilen...