Bursa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Satış Temsilcisi

Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Finansal Danışman-Bursa ilanlarına göz atabilirsiniz.Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. Finansal Danışman-Bursa ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Satış ve pazarlama konusunda deneyimli, - Diksiyonu düzgün, Prezantabl, -Takım çalışmasına yatkın, - İnsan ilişkilerinde başarılı -Aktif araç kullanabilen..

Bursa / Osmangazi Yön Isı Doğalgaz

Doğalgaz sektöründe satış konusunda deneyimli veya yetiştirilmek üzere 35 yaşını aşmamış en az lise mezunu İnsan ilişkileri yüksek B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen tercihen doğalgaz sektöründe çalışmış..

Gülse Üretim Destek Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Pazarlama -Kurumsal Satış Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Gülse Üretim Destek Hizmetleri Pazarlama -Kurumsal Satış Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Bursa / Tümü DENİZBANK

İŞKUR destekli projemizde çalışacak Bireysel Direkt Satış Temsilcileri arıyoruz. 2 hafta Deniz Akademide Sertifikalı Eğitim Fırsatı.1 hafta uygulamalı iş başı eğitimi.3 haftanın sonunda programda başarılı olan kursiyerlerimize DenizBank’ta iş garantisi. Bireysel Bankacılık Direkt satış E..

Bursa / Nilüfer İsticlal Ltd. Şti.

Mobilya mağazasında çalışacak satış temsilcisi alınacaktır. Sadece online başvurular kabul edilecektir...

Bursa / Nilüfer PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek Bursa'da ikamet eden veya edebilecek olan..

Bursa / Nilüfer Merd Asansör

Merd Asansör firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Merd Asansör Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Bursa / Tümü Avantage Shop

Üreticisi olduğumuz ürünlerimizin İstanbulun Tüm ilçelerinde ve Civar illerde belirlenmiş olan işyerlerine pazarlanması çalışmalarında Maaş+Prim sistemiyle çalışabilecek Bay ve Bayan Ekip Arkadaşları Aramaktayız. Ülke çapında milyonlarca ev ve işyerinde firmamızca satılan ürünler yüksek..

Bursa / Tümü Muscle Cheff

Piyasaya yeni çıkmış olan spor - sağlık - diyet ürünlerimizin, bulundukları şehirde satışını, tanıtımını yapabilecek satış konusunda tecrübeli, spor geçmişi olan, prezantabl, diyet ve saglıklı beslenme konusunda ilgisi olan satış temsilcilerine ihtiyacımız vardır. Bu özelliklere sahip olan ilgililer..