Bursa Şef / Amir İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Şef / Amir
Bursa / Mudanya Sıcakyüz İnşaat

Mudanya'da yerleşik firmamızda görevlendirilmek üzere inşaat muhasebesi ve mali işleri yürütecek, satın almaya destek verebilecek, SGK, Bordro, Puantaj, İş Kanunu konularında güncel bilgi sahibi, tecrübeli personel alınacaktır...

Bursa / Osmangazi Trapez Trifon

LİMİTED ŞİRKET MUHASEBESİNE VAKIF (BİLANÇO ESASINA GÖRE DEFTER TUTAN), ZİRVE PROGRAMINI KULLANABİLEN, BÜTÇELEME YAPABİLECEK, MALİYET MUHASEBESİNE VAKIF, EN AZ 5 YILLIK TECRÜBESİ OLAN, BAY ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ OLMAK, SÜRÜCÜ EHLİYETİ OLAN, TERCİHEN..

Bursa / Tümü Beğendik

İş TanımıGörev yaptığı reyonun satış hedeflerine uygun olarak; ürün ve stok takibini yapacak, görsel düzenleme ile ilgili ekibini yönlendirecek, reyon işleyişini ve ekip yönetimini sağlayacak tecrübeli Manav Reyon Şefi aramaktayız.  Aranan Nitelikler..

Bursa / Osmangazi Trapez Trifon

LİMİTED ŞİRKET MUHASEBESİNE VAKIF (BİLANÇO ESASINA GÖRE DEFTER TUTAN), ZİRVE PROGRAMINI KULLANABİLEN, BÜTÇELEME YAPABİLECEK, MALİYET MUHASEBESİNE VAKIF, TECRÜBELİ, BAY ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, SÜRÜCÜ EHLİYETİ OLAN, 4 YILLIK ÜNİVERSİTE MEZUNU, ..

Bursa / İnegöl CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; İnegöl’de bulunan teşhis laboratuvarında görevlendirilmek üzere "VETERİNER HEKİM" arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; •Üniversitelerin Veterinerlik Fakültesinden mezun,..

İş TanımıTürkiye’de katlı mağazacılık sektörünün öncülerinden olan ÇETİNKAYA Giyim Sanayi Tic. A.Ş'nin BURSA mağazalarında görevlendirilmek üzere; dinamik ve çağdaş mağazacı olmayı hedeflemiş, takım ruhuna sahip, sorumluluk almayı ve il..

İş TanımıTÜRKOVA SÜT ÜRÜNLERİ BURSA ŞUBEMİZDE PAZARLAMA SATIŞ ELEMANI ARAMAKTAYIZ.   BURSA BÖLGESİNDE İKAMET EDEN BÖLGEYE HAKİM GIDA SEKTÖRÜNDE DENEYİMİ OLAN DİKSİYONU DÜZGÜN ŞİRKETİMİZİ TEMSİL EDEBİLECEK NİTELİKLERE SAHİP PAZARLAMACI ARAYIŞIMIZ VARDIR. ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz,uluslararası alanda faaliyet gösteren otomotiv firması için Tedarikçi Kalite Mühendisi aramaktayız.  Aranan Nitelikler Üniversitelerin Endüstri / Makina Mühendisliği bölümlerinden mezun,..

İş Tanımı- Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun,- İyi seviyede İngilizce bilen (ikinci yabancı dil tercihen),- Otomotiv sektöründe en az 2 yıl deneyimli,- İletişim ve yönetme yetkinlikleri gelişmiş,- Askerlik görevini tamamlamış ( er..

İş Tanımı  - Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun,- İyi seviyede İngilizce bilen (ikinci yabancı dil tercihen),- Proje yönetimi konusunda deneyimli,- Otomotiv sektöründe en az 2 yıl deneyimli,- İletişim ve öz denetim yetkin..