Bursa Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Teknik Uzman
Bursa / Tümü ORHAN HOLDİNG

İş TanımıOrhan Holding 7400 çalışanı ile 3 kıtada, 13 ülkede üretim alanları ve teknik merkezleriyle otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketler grubudur.   Tutkusu olan otomotiv sektöründe, dünya çapındaki müşterileri için, ilk tercih edilen tedarikçi olm..

Bursa / Tümü MMK OTOMOTİV

İş TanımıOTOMOTİV SEKTÖRÜ SAC KALIPÇILIĞI İÇ TRIM KALIPÇILIĞI FİKSTÜR VE APARAT ÜRETİMİAranan Nitelikler* MESLEK LİSESİ  VE YÜKSEKOKULLARININ İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN (MAKİNE,TESVİYE,KALIPÇILIK vb.) * CNC TEZGA..

Bursa / Tümü MMK OTOMOTİV

İş TanımıYurtiçi ve yurtdışı otomotiv ve diğer sektörlere muhtelif metal kalıp etmekte olan kuruluşumuz entegre bir üretim tesisi olup CNC freze, üniversal torna ve freze ile kaynak, montaj birimlerinde mevcut makina ve techizatın, fabrika genelinin bakımlarını ve onarımların..

Bursa / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş TanımıLojistik sektöründe hizmet veren şirketimizde görev alarak gümrük tescil işlemlerini takip edecek, evrak süreçlerinde ve gümrük idarelerindeki saha operasyonlarını yönlendirecek, gümrük mevzuat ve uygulamalarına hakim, esnek çalışma gün ve saatlerine uyum gösterebile..

Bursa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıGönen Gübre A.Ş olarak: Yüksek teknoloji ile ürettiğimiz, yüksek kaliteli organik gübrelerimizin pazarlanması için, piyasa tecrübesi olan ziraat mühendisi çalışma arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerErkek olmak, seyah..

İş TanımıEndüstriyel Mutfak üretimi yapan firmamızda görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen niteliklere sahip Endüstriyel Tasarım Uzmanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümlerinden Mez..

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü Vestel Ticaret A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz En az meslek lisesi mezunu Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tama..