Bursa Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Üst Düzey Yönetici

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız  köklü geçmişi olan ve markasında ilk 5'e giren otomotiv bayisinde genel müdürlük görevini üstlenecek; *Tüm iş akış süreçlerinde gerekli kontrolleri yapmak, -Bulunduğu ikamet yerinden başka bir vilayatte ikametinde ve çalışma..

Bursa / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak,Satış ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren kurumsal müşteri firmamız adına ''ÜRETİM MÜDÜRÜ'' aramaktayız. Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili Mühendislik (Makine, Endüstri, vs..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için ''BAKIM ONARIM MÜDÜR YARDIMCISI'' arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Makine mühendisliği bölümlerinden mezun, Tekstil sektörün..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için "KUMAŞ BOYA MÜDÜRÜ" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Kumaş Boya konusunda minimum 15 yıl tecrübe sahibi, Daha önce y..

İş TanımıKAVRAM KOLEJİ VE KAVRAM ETÜT MERKEZİ OLARAK BÜYÜMEKTE OLAN KURUMLARIMIZDA GÖREV ALABİLECEK, EĞİTİM SEKTÖRÜNDE EN AZ 5 YIL TECRÜBESİ OLAN İŞLETME VE EĞİTİM KONUSUNDA YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞMIŞ DENEYİMLİ YÖNETİCİ ADAYLARI Aranan Nitelikle..

Bursa / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..