Bursa Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Uzman Yardımcısı

İş TanımıTürkiyenin önde gelen bankalarının mevcut projelerinde çalışmak üzere; Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 24-32 yaşları arasında, - Bireysel emeklilik satış ekiplerinde en az 2 yıl Takım Lideri ve/veya İşe Alım Yetkilisi ola..

İş Tanımı Türkiyenin önde gelen bankalarının mevcut projelerinde çalışmak üzere; Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 24-32 yaşları arasında, - Kredi kartı satış ekiplerinde en az 2 yıl Takım Lideri ve/veya İşe Alım Yetkilisi ola..

İş TanımıBURSAİLİ GÜRSU İLÇESİNDE KURULU ÖZEL MAKİNA ÜRETİM VE MONTAJ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN PEOJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler*MAKİNA VE MAKİNA PARKURU ÜRETİM SÜREÇLERİNE HAKİM *TORNA,FREZE,KAYNAK KONUSUN..

İş TanımıŞirket / İş TanımıBURSAİLİ GÜRSU İLÇESİNDE KURULU ÖZEL MAKİNA ÜRETİM VE MONTAJ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTERENPEOJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan NiteliklerAranan Nitelikler*MAKİNA VE MAKİNA PARKURU ÜRETİ..

Bursa / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş TanımıLojistik sektöründe hizmet veren şirketimizde görev alarak gümrük tescil işlemlerini takip edecek, evrak süreçlerinde ve gümrük idarelerindeki saha operasyonlarını yürütecek, gümrük mevzuat ve uygulamalarına hakim, esnek çalışma gün ve saatlerine uyum gösterebilecek,..

Bursa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTürkiye nin En Modern Teknolojiye Sahip Organik Gübre Fabrikasınında Üretilecek Ürünler için Satış Ekibi Oluşturuyoruz. Üstün özelliklere sahipolan Ürünlerimizin arazide tanıtımı ve Bayiler yoluyla pazarlamasında görev alacak çalışma arkadaşı arıyoruz. ..

Bursa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Taşıt kredisi ve ilgili sigorta işlemlerini yürütmek Şirketin satış politikaları çerçevesinde müşteri ile iletişimi sağlamak Haftalık, aylık satış raporlarını hazırlamak ve yönetime sunmak Belirlenmiş hedeflerin gerçekleşmesi husu..