Bursa Yönetici İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Yönetici
Bursa / Yıldırım R. G Makina

* Solid Works Programına hakim * Kaynak konstürük, talaşlı imalat, tasarım, imalat konularında tecrübeli * CNC tezgahlar konusunda bilgi sahibi * Yapılan işleri istatiksel ve ölçülebilir şekilde takip ve rapor etme yeteneğine sahip * Askerlikle ilişiği olmayan * Çözüm..

Bursa / Nilüfer Dalgıç Kalıp

Bursa Kayapa Sanayi Bölgesinde bulunan ve 1 Ocak 2017'den itibaren otomotiv sektörüne plastik parça ve montaj hizmeti verecek fabrikamız için aşşağıdaki yeterliliklere sahip kalite kontrol yöneticisi aramaktayız; * ISO 9001, ISO 14001 ve özellikle TS16949 kalite standartları hakkında ..

Bursa / Nilüfer Filozon Bilişim

ARAÇ TAKİP SEKTÖRÜN LİDER FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ...

DEVLET SEKTÖRÜNDE İHALELİ İŞLERDE 20 YILDIR FAALİYET GÖSTEREN 50 VE ÜZERİ ÇALIŞANI OLAN, SİSTEMLİ DİSİPLİNLİ , KURUMSAL NİTELİKTE FİRMAMIZDA ÇALIŞAÇAK ; TECRÜBELİ ŞANTİYE ŞEFİ ALINACAKTIR...

Bursa / Nilüfer Özutek Plan Kopya Merkezi

Esp mühendislik firmamızda değerlendirmek üzere ; makine tanıtımı ve pazar geliştirme alanında değerlendirmek üzere mümkünse deneyimli bay / bayan..

Bursa / Yıldırım R. G Makina

* Kaynak konstürük, talaşlı imalat, tasarım, imalat konularında tecrübeli * CNC tezgahlar konusunda bilgi sahibi * Solid Works Programına hakim * Yapılan işleri istatiksel ve ölçülebilir şekilde takip ve rapor etme yeteneğine sahip * Askerlikle ilişiği olmayan * Çözüm..

Bursa / Nilüfer Aydın Boya

1995 YILINDAN BERİ BOYA ÜRETİMİ KONUSUNDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA BAYİİLİK AĞI OLUŞTURABİLECEK, SATIŞ VE PAZARLAMA YÖNETİMİNİ ÜSTLENEBİLECEK YETENEKLİ İŞ ARKADAŞLARI İSTİHDAM EDİLECEKTİR. - SATIŞ VE PAZARLAMA KONUSUNDA EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ - BOYA SATIŞI KONUSUNDA DENEYİMLİ - D..

Bursa / Karacabey Limanlı Lojistik Hizmetleri

Genel nitelikler: İstanbul merkezli şirketimiz için , Tercihen Yüksekokul -Üniversite mezunu Askerlik görevini tamamlamış Yurt içi karayolu taşımacılığı konusunda iş tecrübesi olan, Yeni müşterilerin araştırılması konusunda etkin rol alabilecek, Pazar şartlarına hakim o..

Bursa / İnegöl Kolimat

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • Tercihen Oluklu mukavva Pazarlama konusunda tecrübeli, • Askerlik hizmetini tamamlamış. • Bursa'da ikamet eden, • Ms Office uygulamaların hakim, sunum ve raporlama yeteneği olan, • Seyahat engeli o..

Uluslar arası bir projemize Temizlik sektöründe en az 2 yıl deneyimli proje yöneticisi aramaktayız, başvuruları bu ilana veya aşağıda belirtilen adrese yapılması gerekmektedir. ATALİAN global servis : Üç evler mah. Düz ova sk. Polat iş merkezi Kat:4/8 ( Ataevler metro istasyonu Yönder o..