Çorum Eleman İş İlanları

Şehir: Çorum Pozisyon: Eleman

Aranan NiteliklerEMEKLİ BAY - BAYAN Çalışma arkadaşları arıyoruz. Firmamızda görevlendirmek üzere, diksiyonu düzgün, ikili ilişkilerde başarılı, pazarlama departmanı ile alakalı tecrube sahibi personel alınacaktır...

Çorum / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” çocuk..

İş TanımıÇorum ilindeki birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler• En az lise mezunu,• En az C sınıf ehliyetli,• 35 yaşını aşmamış,• SRC Belgesine ..

Çorum / Tümü GRATİS

İş Tanımıİş Açıklaması Çorum'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın ..

İş Tanımı Öğrenci misiniz ? Boş zamanlarınızı paraya mı çevirmek istiyorsunuz ? Ek gelir nasıl kazanırım diye mi düşünüyorsunuz ? O halde mutlaka bu ilana bir gözatın deriz ! Market Tanıtım Aktivelerinde Haftaiçi ve Haftasonu 11:00 - 20..

Çorum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıArçelik Merinos Mağazalarımızda satış bölümünde görevlendirilmek üzere; Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak Gelen müşterileri karşılamak Müşterilere ürün ve talepleri hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapmakAranan Nitelikle..

Çorum / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı  Belirlenen datalar üzerinden dış arama yaparak ürünlerinin satışını, tanıtımını gerçekleştirmek  Belirli standartlar doğrultusunda müşteriye doğru bilgilerle satış süreci ve ikna süreci uygulamak Satış fırsatlarını değerlendirmek,..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Çorum / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..