Denizli Danışman İş İlanları

Şehir: Denizli Pozisyon: Danışman
Denizli / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.; DENİZLİ FLO Mağazalarında görevlendirilmek üzere SATIŞ DANIŞMANI aramaktadır.Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tüm hizmetleri beraber çalıştığı ekiple uyum içinde yerine getirerek mü..

İş TanımıCOLDWELL BANKER KİMDİR?   1906 yılında SAN FRANCİSCO'DA Colbert COLDWELL ve Arthur BANKER tarafından kurulan COLDWELL BANKER Konut,Lüks Konut ve Ticari Gayrimenkul Danışmanlığı alanlarında uluslararsı en yüksek satış hacmine sahip, sektöründa dünyanın..

Denizli / Tümü KİPAŞ HOLDİNG A.Ş.

İş TanımıUzun zamandır ülkemizde bilinen ve tekrar yeni bir yapılanma içinde olan, Ürün ve Hizmet kalitesiyle bir dünya markası olan Lee Cooper markamız için Çalışma arkadaşları aramaktayız. Aşağıdaki istediğimiz özelliklere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız başvuru..

İş Tanımı23 Avrupa ülkesi ve Amerika'da 3000'i aşkın mağazamızla ayakkabı sektöründe Avrupa'nın en büyük mağazalar zinciriyiz.Deichmann sizlere güvenli bir çalışma ortamında, uygun şartlar ile kariyer fırsatı sunuyor. Modern satış sistemimiz sizleri de etkileyecektir...

Denizli / Tümü Bemar Kariyer Okulları

İş TanımıBritish Town Dil Okulları Denizli Şubesinde görevlendirilmek üzere ,Satış Departmanında görev alacak tecrübeli eğitim danışmanları alınacaktır.    Aranan Nitelikler Müşteri ilişkileri ve memnuniyeti alanında deneyime sa..

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz müşteri firmamız adına ''Emlak Danışmanı'' arayışımız bulunmaktadır.   Uzmanlık alanında müşteri portföyü oluşturmak, Portföyleri ile pazarlama faaliyetlerini yürütmek, Alıcı ve satıcının ..

Denizli / Tümü LESCON

İş Tanımı En Az Lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışabilen, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..

Denizli / Merkez Yılmaz Ticaret

Bilgisayar ofis programlarını kullanabilen, - En az 1 yıl deneyimli, - Diksiyonu düzgün, - Dış görünümüne önem veren, - 30 yaşını geçmemiş, - Telefon trafiğine hakim. - Aktif ve prezentabl Danışma Personeli al..