Denizli İşçi İş İlanları

Şehir: Denizli Pozisyon: İşçi
Denizli / Merkez Fazilet Boya

Denizli ilinde inşaat ve sanayi boyaları üretimi yapmaktayız. Üretim bölümünde çalışacak, Askerliğini yapmış, Lise mezunu, Bay, personel ihtiyacımız vardır...

İş TanımıDoğal taş sektörünün önde gelen firmalarından biri olan EFESUS STONE/ REİSOĞLU MERMER’in Denizli ve Afyonkarahisar’daki Ocak işletmelerinde çalışabilecek Maden Mühendisleri aranmaktadır.Aranan NiteliklerFir..

İş TanımıSilahlı ve Silahsız Özel Güvenlik hizmeti veren Şirketimiz; kriterleri özenle belirlenmiş Özel Güvenlik Görevlileri ile hizmet vermekte ve bu konuda müşterileri ile çözüm ortaklığını yürütmektedir. Şirketimiz, Denizli ilinde yeni başlayacak projesi için hizmet kalite..

İş TanımıDenizli Çimento Üretim Müdürlüğü,Enerji Müdürlüğü,Bakım Onarım Müdürlüğü bünyesinde çalışmak üzere;  ·     Endüstri Meslek Lisesi,Teknik Lise veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik,Makine,Motor,Torna,Metal,Elektrik Elektronik bölümlerinden mezun, ..

Denizli / Merkez Fakılı Tekstil

Pignone armürlü tezgahda çalıştırılmak üzere bay-bayan usta dokumacılar alınacaktır.Yemek + servis ve tüm sosyal haklar mevcuttur. Ücretlendirme yeni düzenlemeye göre olacaktır. müracaat : MURAT FAKILI..

1453 Fetih Branda Tente Sistemleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Montaj Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.1453 Fetih Branda Tente Sistemleri Montaj Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İşin özellikleri : Fabrika, otopark gibi endüstriyel alanların beton zeminlerinin kazınarak parlatılması işidir. Bu iş için tasarlanmış makineler kullanılmaktadır. Yapmış olduğumuz işi aşağıdaki adreste bulunan videodan inceleyebilirsiniz. https://youtu.be/SXtd45KElHY..

Denizli / Merkez Fazilet Boya

Fazilet Boya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Fazilet Boya Üretim Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Denizli / Merkez Fakılı Tekstil

Fakılı Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Dokumacı ilanlarına göz atabilirsiniz.Fakılı Tekstil Dokumacı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..