Denizli Personel İş İlanları

Şehir: Denizli Pozisyon: Personel
Denizli / Merkez Kaynak Akaryakıt

istasyonumuza akaryakıt satış elemanları aranmaktadır . tüm sosyal hakları mevcut olup maaş görüşmelerde belirnekmektedir ilgilenen satış elemanlarının şahsen müracatı gerekmektedir..

Denizli / Merkez Eko Egs Güvenlik Sistemleri

1972 YILINDAN BERİ FAALİYETTE OLAN, ELEKTRONİK SEKTÖRÜNÜN LİDER FİRMALARIN BAYİLİĞİ YÜRÜTEN FİRMAMIZ İÇİN, ÖN MUHASEBE PERSONELİ ALINACAKTIR, FAALİYET ANA DALI, YAZARKASA SATIŞ VE TEKNİK DESTEK, GÜVENLİK ÜRÜNLERİ SATIŞ VE SERVİSİ HİZMETİ VERMEKTEYİZ. OFİSİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;..

Denizli / Merkez Zimek Makina

MERMER MAKİNESİ İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; PAZARLAMA-SATIŞ PERSONELİ ALINACAKTIR. İşin Niteliği: -PAZARLAMA KONUSUNDA DENEYİMLİ, -AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, - SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN, -BÖLGESEL OLARAK SEYAHAT EDİP, AKTİF PAZARLAMA VE SATIŞ YAPAB..

Denizli / Merkez Zimek Makina

Mermer Makinesi Üretimi Yapan Firmamızda Çalıştırılmak Üzere Ön Muhasebe personeli alınacaktır... İŞİN NİTELİKLERİ: -Üniversite mezunu -Muhasebe paketlerinde ETA-8 programını iyi bilen -Personel işlemlerine,Özlük dosyalarına ve Sgk işlemlerine hakim -Ön mu..

Denizli / Merkez Zimek Makina

Mermer Makinesi İmalatı Yapan Firmamızda Çalıştırılmak Üzere TASARIM ve AR-GE BÖLÜMÜ için TEKNİK ÖĞRETMEN aramaktayız. İŞ TANIMI : Müşteri siparişlerine göre ürünlerin teknik resimlerini çizmek,üretilebilirlik analizlerini yapmak , üretimin devamlılığı için makine, kalıp ..