Elazığ Eleman İş İlanları

Şehir: Elazığ Pozisyon: Eleman

İş TanımıElazığ ilindeki birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, En az C sınıf ehliyetli, 35 yaşını aşmamış, SRC Belgesine sahip..

Elazığ / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Çocuk Bezi Sektöründe lider müşterimizin ELAZIĞ bölgesinde görevlendirilmek üzere, • Rut..

Elazığ / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Merkezden gelen ve mağaza sorumlusunun verdiği talimatlara uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak,..

İş Tanımı Uygulamaya esas çizimlerin statik-mimari proje revizyonlarının günlük olarak işlenmesi, Statik- Mimari proje koordinasyonunun yapılması, Süperpozelerin oluşturulması, Keşif, Metraj çıkartılması, Asbuilt proje çizimlerini..

İş Tanımı Ölçüm Şefine saha ilerleme raporlarının verilmesi, Saha'da rölevelerin alınması, kazı-dolgu-borulama as built alımlarının yapılması Tüm aplikasyon, kat kontrolü, imalatların ölçme kontrollerinin yapılması, Aranan Nite..

İş Tanımı Statik Projelerin takibi ve diğer disiplinlerle koordinasyonun doğru bir şekilde sağlanması, Statik hesaplamaların yapılması, Statik projelerin şantiye ile koordinasyonunun şantiye programını aksatmayacak şekilde sağlanması, Çalış..

İş Tanımı Sorumluluk bölgesinde bulunan kaba inşaat işlerinden sorumlu olunması, Gerekli rapor ve tutanakların hazırlanması. Aranan NiteliklerŞirketimizin Elazığ'da yapımına başlanan üst yapı projesinde görev almak üzere,..

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ELAZIĞ Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Tercihen üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebi..

İş Tanımı Elazığ mağazamızda görev alacak; • Tercihen perakende sektöründe satış deneyimi olan,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli,..

Elazığ / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıKars, Elazığ, Van illerindeki Migros mağazalarımızda görevlendirilmek üzere perakendecilikte kariyer hedefi olan Mağaza Yöneticileri aranmaktadır.Aranan Nitelikler  Dünyanın en hızlı büyüyen 9. gıda perakendeci..