Eskişehir Danışman İş İlanları

Şehir: Eskişehir Pozisyon: Danışman
Eskişehir / Tümü POLARİS

İş TanımıEn az lise mezunu, Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl satış danışmanlığı tecrübesine sahip, Kariyerini mağazacılık sektöründe sürdürmeyi amaçlayan, Hizmet odaklı, insan ilişkileri güçlü, güleryüzlü, dinamik, Esnek çalışma saatlerine uy..

Eskişehir / Tümü Deichmann Ayakkabıcılık

İş Tanımı23 Avrupa ülkesi ve Amerika'da 3000'i aşkın mağazamızla ayakkabı sektöründe Avrupa'nın en büyük mağazalar zinciriyiz.Deichmann sizlere güvenli bir çalışma ortamında, uygun şartlar ile kariyer fırsatı sunuyor. Modern satış sistemimiz sizleri de etkil..

Eskişehir / Tümü OXXO

İş Tanımı MAĞAZACILIK KARİYERİNE  OXXO  AİLESİNDE   BAŞLAMAK İSTEYEN   Mağazacılıkta tecrübeli veya tecribesiz,  Mağazalarımızın hareketli ve neşeli çalışma ortamında, dinamizmi ile müşteri mutluluğunu  arttırmayı hedefleyecek,   Güleryüzlü ve  iletişi..

İş TanımıMağaza'da satış operasyonunda gerçekleşen tüm hizmetleri beraber çalıştığı ekiple uyum içinde yerine getirerek müşteri memnuniyetinin ve mağaza hedeflerinin gelişmesine katkı sağlamak.Aranan NiteliklerAyakkabı imalat, ihracat, ithalat ..

Eskişehir / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; ESKİŞEHİR' deHAMAMYOLU CADDE'sin de bulunan FLO mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramakta..

Eskişehir / Tümü SPORT IN STREET

İş TanımıZİYLAN GRUP yeni açılacak olan Sport In Street ESKİŞEHİR ESPARK AVM mağazasında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır.Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tüm hizmetleri beraber çalıştığı ekiple uyum içinde yerine getire..