Eskişehir Eleman İş İlanları

Şehir: Eskişehir Pozisyon: Eleman
Eskişehir / Tümü Şok Market

İş TanımıTürkiye'nin perakende sektöründe hızla büyüyen şirketi; Şok Marketler T.A.Ş 'de  Bursa ve Eskişehir illeri için  Mağaza Elemanları aranmaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktad..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların fi..

İş TanımıParfümeri ve kozmetik mağazalarımız da, satış danışmanı olarak görev yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz;Aranan Nitelikler En az lise mezunuysanız,  Mağazacılık alanında kariye..

İş TanımıFirmamızın çeşitli illerde yapılacak aktivitelerinde asistan olarak görevlendirilecek, iletişim konusunda kendine güvenen güler yüzlü   HOST ve HOSTES   aranmaktadır.Aranan Nitelikler&mi..

Eskişehir / Tümü DAMLA İNSAN KAYNAKLARI

İş Tanımıİşe alım danışmanlığı yapmakta olduğumuz Bankaların bünyesinde  görev alarak ofis dışı ortamda müşteri ziyaretleri yapıp,  kredi kartı bireysel kredi ve mevduat hesabı gibi bankacılık ürünlerinin satış - pazarlamasını gerçekleştirebilecek,Aranan Nitel..

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz Türkiye'nin önde gelen Bankalarından biri olan çözüm ortağımız için kendi bünyelerinde çalışmak üzere Banka Direkt Satış'ında yer alacak çalışma arkadaşları aramaktayız.  Şu an da alım gerçekleştirdiğimiz şehirler ..

Eskişehir / Tümü Tepe Güvenlik

İş Tanımı  ESKİŞEHİR' de bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere Özel Güvenlik Görevlileri alınacaktır.Aranan Nitelikler  5188 Sayılı yasa gereği, özel güvenlik kimlik kartı bulunan ..

Eskişehir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye’nin yeni ve büyümekte olan bir bankasının Direkt Satış Ofisi departmanında görev alarak bankacılığa ilk adımını atacak, bankacılık alanında kariyer hedefleyen "Direkt Satış Ofisleri için Çağrı Merkezi Satış Temsilciler..

İş Tanımı     Stratej İnsan Kaynakları’nın danışmanlığını yapmakta olduğu, Türkiye’nin önde gelen bankalarının, kredi kartı satış ekiplerinde görev alacak, aşağıdaki illerde ikamet eden/edebilecek, Direkt Satış Yetkilileri arıyoruz.   İstanb..

Eskişehir / Tümü ESCO SAN. VE TİC. A.Ş.

Aranan Nitelikler Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulların Elektrik, İklimlendirme/Soğutma bölümlerinden mezun, Üretim işletmelerimizde yetiştirilmek üzere Teknik Sorumlu olarak görevlendirilecek, İletişim kurabilen, problem çözme becerisi..