Eskişehir Eleman İş İlanları

Şehir: Eskişehir Pozisyon: Eleman

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

Eskişehir / Odunpazarı ARF GROUP

ESKİŞEHİR OSB. Bölgesinde bulunan ve yalıtım malzemesi üretimi yapan projemizde , üretilen malzemelerin toplanması,paketlenmesi ve Temizlik işlerinde çalışacak ; • Sağlık ve sabıka problemi olmayan • Askerlikle ilişiği olmayan • 22 – 35 yaş aralığında olan bay personeller al..

ESKİŞEHİR' de bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere Özel Güvenlik Görevlileri alınacaktır. 5188 Sayılı yasa gereği, özel güvenlik kimlik kartı bulunan (Silahlı-Silahsız), En az ortaokul mezunu, İyi iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün, 35 yaşını aşmamış, ..

Eskişehir / Odunpazarı Mcdonald's
Eskişehir / Tümü Rixos Eskişehir

İş TanımıUluslararası turizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait Rixos Eskişehir için, Teknik  Departmanda ' ELEKTRİK TEKNİSYENİ ' pozisyonu ile çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.   Tesisdeki tüm elektrik tesisatı ve ekip..

Eskişehir / Tümü Rixos Eskişehir

İş TanımıUluslararası turizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait Rixos Eskişehir için, Teknik Servis Departmanında ' MEKANİK TEKNİSYENİ ' pozisyonu ile çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.   Tesis içerisindeki tüm makine ve..

Eskişehir / Tümü Rixos Eskişehir

İş TanımıUluslararası turizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait Rixos Eskişehir için, Entertainment Departmanında ' SES VE IŞIK SORUMLUSU' pozisyonu ile çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.   Meslek Lisesi, Meslek Yüksekok..