Eskişehir Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Eskişehir Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Eskişehir / Tümü VİAR

İş TanımıMerter merkezli olup yurtici genelinde perakende magazalari olan Viar, EskişehirMağazasında görev alacak Mağaza Müdür Yardımcısı aramaktadır. Kuruluşun vizyon ve hedefleri doğrultusunda; Satış ve pazarlama stratejilerinin mağaza kanalında uygu..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Un ve Yem sektörlerinde faaliyet gösteren müşteri firmamız için Tedarik Zinciri ve İşletme Yönetimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı’na bağlı olarak görev alacak "LOJİSTİK OPERASYON MÜDÜRÜ" arayışımız ..

Eskişehir / Tümü SABO İÇ VE DIŞ TİCARET

İş TanımıMağazacılık sektöründe hedefleri olan markamızı doğru temsil edebilecek, bizimle birlikte bu yolda ilerleyecek takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerEn az Lise mezunu Tercihen ayakkabı sektöründe minimum 1 yıl deneyimli..

Eskişehir / Tümü yay-san

İş Tanımıfirmamamız ortaklıklarından biri olan ve ülkemizin en önemli yatak markalarından birinde insan kaynakları müdürlüğü için adayAranan Niteliklerfirmamız ülkemizin en bilinen yatak üreticisi firmalrdan birini satın almış ve onun adına ve ..

Eskişehir / Tümü yay-san

İş Tanımıfirmamız ülkemizin en önemli yatak ve mobilya markalarından birisini satın almış olup mevcut markayı daha yukarılara taşımak için çağımızın en temel yöntemlerinden biri olan medya ilişkilerinide kullanmak arzusundadır,Aranan Nitelikler..

Eskişehir / Tümü TERGAN DERİ ÜRÜNLERİ

İş Tanımı Eskişehir'de bulunan mağazamızda görev alacak; En az lise mezunu, tercihen Lisans mezunu Mağaza yöneticiliğinde (tercihen ayakkabı ve deri saraciye ürünleri perakendeciliğinde) en az 2 yıl deneyimi olan, Kariyerin..

İş TanımıEskişehir Organize Sanayi Bölgesinde Ankastre Ocak,fırın ve soba imalatı sektöründe faaliyet gösteren fabrikamızda görevlendirilmek üzere Satınalma Sorumlusu aranmaktadır.Aranan Nitelikler-          Üniversite mezunu -         ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, otomotiv yan sanayi alanında Türkiye' nin yabancı ortaklı, köklü sanayi kuruluşunlarından biri olarak faaliyet gösteren müşteri firmamız için “LOJİSTİK MÜDÜRÜ” arayışımız bulunmaktadır.   Departmanla..

İş Tanımı - 23 yıldır medya sektörü ağırlıklı  faaliyet gösteren grup şirketimizin;  - Kargo ve Lojistik sektöründeki ulusal yapılanmasında    görevlendirilmek üzere satış temsilcileri aranmaktadır.Aranan NiteliklerSatış alanınd..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, otomotiv yan sanayi alanında Türkiye' nin yerli sermayeli, köklü sanayi kuruluşunlarından biri olarak faaliyet gösteren müşteri firmamız için “İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ” arayışımız bulunmaktadır.  ..