Eskişehir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Eskişehir Pozisyon: Satış Temsilcisi

Firmamız bünyesinde müşteri ilişkileri - satış temsilcisi konumunda çalışmak üzere bayan ekip arkadaşları arıyoruz...

Eskişehir / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin lider bankalarından biri olan kurumsal müşterimiz için “Saha Satış Temsilcisi” arıyoruz. İş Açıklaması -Firma hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, -Müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamaya yöneli..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Ehliyeti ve çok iyi derece sürüş deneyimi olan, En az iki yıllık yüksek okul mezunu, Tercihen tıbbi bilgi alt yapısı olan, Seyahat engeli olmayan, İyi Türkçe yazma ve konuşması olan, Diksiyonu düzgün olan, İyi derecede bilgisayar kulllanan , ofis programları ve internet kulanımına hakim Tıbbi Cihaz ..

Eskişehir / Tümü Medyanes Reklam Ajansı

Şirketimiz , Pazarlama - Satış departmanında görevlendirilmek üzere; • Pazarlama ve Satış Eğitimi almış, •Takım çalışmasına uygun ,özverili, çalıştığı işi sahiplenme özelliği olan, •Başarmak için kendi ile barışık, heyecanlı , hedefleri olan ,sorumluluk sahibi, •İkn..

Eskişehir / Tümü Mass Direct

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir kozmetik firması için,Eskişehir'de ikamet eden,bayan, Satış Destek/Satış Temsilcisi alınacaktır. - Üniversite mezunu - Ofis programlarına hakim - Satış deneyimi olan - Güler yüzlü, dinamik ve disiplinli, Dış görünümüne önem veren..

Eskişehir / Tümü AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.ş.

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. iki büyük gücün, Sabancı ve Aviva Plc., birleşmesinden oluşmaktadır. 1200 kişilik kadrosu ile sektörün öncü kuruluşu olan AvivaSA ailesi olarak, Türkiye’nin dört bir yanı..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Eskişehir / Tepebaşı Kılıf Dünyası

26 Şubesi olan kurumsal bir firma olup Türkiye genelinde tecrübeli tecrübesiz satıs danısmanı aranmaktadır...

Eskişehir / Tepebaşı Anka Şirketler Grubu

Enerji ve Reklam sektöründe faaliyet gösteren kurumsal firmamızda görevlendirilmek üzere ; - En az lise mezunu -Tercihen satış pazarlama konusunda deneyimli -İkna kabiliyeti yüksek, -Sosyal ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın, -Diksiyonu düzgün ,dış görünümüne özen gösteren -Erkek adayla..