Gaziantep Danışman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Danışman
Gaziantep / Şehitkamil Özümark Danışmanlık

Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere ; -Bilgisayar Kullanabilen, -En az lise mezunu -Pazarlama Satışta Deneyimli, -Diksiyonu düzgün ve kendini ifade edebilen Tele satış Bayan Müşteri Danışmanları Alınacaktır...

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

İş TanımıFirmamız PUPA BİLİŞİM HİZMETLERİ TİC.A.Ş , Apple perakende mağazacılık ve kurumsal satış alanında ülkemizin en önde gelen yatırımcısıdır. İstanbul'da 4 ve Anadolu'da 7 olmak üzere toplam 11noktada perakende satış mağazalarımızın yanısıra Ataşehir'de merkez ofisimiz v..

Gaziantep / Tümü SEACRET MİNERALS

İş Tanımı İstanbul Capacity,Forum Marmara ,Nişantaşı City's Gaziantep Prime Mall ,Forum İstanbul,M1 MERKEZ ADANA Avmlerinde faaliyet göstermekteyiz. Kozmetik sektöründe çalışmak isteyen Satış Elemanı ve  Stand Müdürü arıyoru..

Gaziantep / Tümü Ziylan Grup

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş. ; GAZİANTEP Polaris Mağazalarında görev alacak; mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen, satış hizmetinin tüm aşamalarını öğrenmeye ve mesleğinde yükselmeye istekli ..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; Gaziantep SankoPark Avm'de açılacak olan Sport in Street mağazamızda görevlendirilmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır..

Gaziantep / Tümü POLARİS

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, POLARİS ; GAZİANTEP REAL Polaris Shop'ta görev alacak; mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen, satış hizmetinin tüm aşamalarını öğrenmeye ve mesleğinde yükselmeye istekli *SATIŞ DANIŞMANI*..

Gaziantep / Tümü POLARİS

İş TanımıEn az lise mezunu, Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl satış danışmanlığı tecrübesine sahip, Kariyerini mağazacılık sektöründe sürdürmeyi amaçlayan, Hizmet odaklı, insan ilişkileri güçlü, güleryüzlü, dinamik, Esnek çalışma ..

Gaziantep / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sür..

Gaziantep / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..