Evgör Mobilya Arama Motoru Optimizasyonu SEO Uzmanı İş İlanı

Arama Motoru Optimizasyonu SEO Uzmanı iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleriyle, bugüne kadar yaklaşık 50 bin ailenin evine giren EVGÖR Mobilya, İstanbul’un her iki yakasında Beyoğlu, Çengelköy, Dudullu ve Tuzla mağazaları ile hizmet vermektedir. Türkiye’nin ilk en büyük internet mobilya mağazası Evgor.com.tr üzerinden de dünyanın her noktasına ürün satışı gerçekleştirmektedir. 

Türk Mobilya Sektörü’nün istikrarlı büyüyen markaları arasında yer alan EVGÖR, cirosal bazda sürekli büyüme performansı göstermiş, yurt içi satışlarının yanı sıra bu güne kadar Almanya, Fransa, Yunanistan gibi AB ülkelerine ve Orta Asya’dan Rusya ve Azerbaycan'a kadar geniş bir coğrafyaya perakende satışlar gerçekleştirmiştir. Önümüzdeki dönemde Ortadoğu, Balkanlar ve Orta Asya ülkelerine açılmayı hedeflemektedir.


Aranan Nitelikler

SEO konusunda en az 3 yıl deneyimli,

Google Analytics, Google Webmaster Tools, Search Metrics ,Yandex Metrica, Link Research Tools, MOZ, Ahfers, MajesticSEO ve Opensite Explorer gibi arama optimizasyonu için site içi ve site dışı link inşa analiz araçlarına hakim,

Kelime odaklı SEO çalışması yapabilecek, yaptığı çalışmaları referans gösterebilecek,

Yüksek okul ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
Dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek
Analitik düşünen ve takım çalışmasına yatkın
AR-GE projelerinden keyif alan,

Seo Uzmanı takım arkadaşı arıyoruz.


Arama Motoru Optimizasyonu SEO Uzmanı ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Evgör Mobilya
Sektör / Bölüm / Pozisyon Mobilya & Aksesuar / Bilgi Teknolojileri / Uzman