Aşçı Başı iş ilanı açıklaması
Toksöz Grup' a bağlı Çanakkale Eceabat' ta bulunan Hotel Caeli' de görevlendirilmek üzere ''Aşçı Başı'' arayışımız bulunmaktadır.
GENEL NİTELİKLER
*En az Lise mezunu,
*Minimum 3 yıl aşçı başı veya sous chef olarak lüks boutique hotel veya fine dining restaurant
tecrübesi olan,
*Uluslararası modern pişirme tekniklerine hakim,
*Modern Türk mutfağına hakim,
*Taze ve yerel ürünleri kullanarak mevsimlik menu hazırlayabilecek,
*Menu maliyetlendirmesi, aylık maliyet raporları ve stok kontrol yapabilecek,
*Misafir memnuniyeti odaklı,
*MS Office programları bilgisine sahip,
*Askerliğini tamamlamış (Erkek adaylar için),
*Çanakkale Eceabat' ta ikamet eden.
İŞİN TANIMI
*Yiyecek ürünlerinin, lezzet, sunuş ve hijyen açısından en yüksek standartlarda olmalarını sağlamak,
*Tüm Menülerin hazırlanmasından ve gerekli dönemlerde değiştirilmesinden sorumlu olmak,
*Hotel Caeli idaresince hazırlanan bütçe doğrultusunda çalışmak,
*Mutfakta çalışan tüm personeli işletme hedefleri doğrultusunda yönetmek.