Aşçı iş ilanı açıklaması
TÜRKİYE GENELİNDEKİ PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;
(Özellikle Isparta, İstanbul Avrupa ve Anadolu, Gebze, Ankara)
En az ilköğretim mezunu,
Cost control ve reçete usulü çalışmaya alışkın
Toplu Yemek Üretimi sektöründe en az 5 yıllık tecrübeye sahip,
Soğuk ve Sıcak Mutfak konusunda tecrübeli (sulu yemekler, mezeler, ızgara, kebap, tatlılar vb)
Hijyen kurallarına önem veren ve temizliğe, titizliğe özen gösteren
Dikkatli ve sistemli çalışmayı alışkanlık haline getirmiş,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek ya da tercihen yatılı,
Ekip çalışmasına yatkın ve çözüm odaklı,
Askerlik görevini tamamlamış bay çalışma arkadaşları aramaktayız.