Aşçıbaşı iş ilanı açıklaması
TÜRKİYE GENELİNDEKİ PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;
(Özellikle Isparta, İstanbul Avrupa ve Anadolu, Gebze, Ankara)
En az ilköğretim mezunu,
Toplu Yemek Üretimi sektöründe en az 5 yıllık tecrübeye sahip,
Cost control ve reçete usulü çalışmaya alışkın
Soğuk ve Sıcak Mutfak konusunda tecrübeli,
Menü çeşitliliği ve lezzet konusunda kendine güvenen,
Hijyen kurallarına önem veren ve temizliğe, titizliğe özen gösteren
Dikkatli ve sistemli çalışmayı alışkanlık haline getirmiş,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek ya da tercihen yatılı,
Ekip çalışmasına yatkın ve liderlik vasfına sahip,
Askerlik görevini tamamlamış bay çalışma arkadaşları aramaktayız.