Aşçıbaşı iş ilanı açıklaması
İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA;
• En az lise mezunu (Tercihen ön lisans ya da lisans mezunu)
• Toplu yemek sektöründe en az 10 yıl deneyimli
• Yönetimsel becerileri ve organizasyon yeteneği güçlü
• Türk mutfağına hakim
• Üretime hazırlık, üretim, servis ve servis sonrası faaliyetlerin Hijyen ve HACCP kuralları çerçevesinde yapılmasını sağlayacak, personelini bu konularda eğitebilecek
• İyi düzeyde MS Office programı kullanabilen
• Bay, askerlik hizmetini tamamlamış
• Tercihen bekar, lojmanda konaklayabilecek ya da İstanbul Avrupa Yakası’ nda ikamet eden (Anadolu Yakası’ na servisimiz yoktur)
Yemek, Lojman ve Servis imkanı mevcuttur