Yenibosna'da bulunan İSTANBUL GÖNEN OTEL işletmemizde istihdam edilmek üzere ASS. CHEF DE PARTIE (SOĞUK KISIM ŞEFİ YARDIMCISI) olarak görev yapacak çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.
Misafir memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş,
Tercihen, Turem, Turizm Otelcilik Lisesi Mutfak bölümü ya da Aşçılık okulu mezunu,
Konusuyla ilgili gelişmeleri yakından takip edebilen ve uygulayabilen,
Dünya ve Türk mutfağı konusunda deneyimi olan,
5 yıldızlı şehir otelciliğinde en az 2 yıl tecrübesi olan,
Ağırlıklı olarak banket menülerinin hazırlanmasında görev alacak ve kısım şefini asiste edecek,
Tercihen ustalık veya kalfalık belgesine sahip,
Vardiya sistemine göre çalışabilecek,
Takım çalışmasını benimsemiş,
İlan lokasyonu | İstanbul Avrupa / Tümü |
İlan Tarihi | 30/05/2016 |
Cinsiyet | Belirlenemedi |
Firma | İSTANBUL GÖNEN HOTEL |
Sektör / Bölüm / Pozisyon | Otelcilik / Yiyecek ve İçecek / Uzman |