JOHNSON CONTROLS Bina Bakım Teknisyeni İş İlanı

Bina Bakım Teknisyeni iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

Bağlı bulunduğu birime göre (mekanik, elektrik, inşaat, otomasyon) alışveriş merkezi, rezidans vb.bölümlerin,  yapı ve ekipman bakım onarım işlerinin yapılması
· Ortak alanlardaki arızaların doğru tespitinin yapılması ve çözüm önerileri getirilmesi
· İş güvenliği, dürüstlük ve müşteri memnuniyeti ilkelerimize uygun davranışların verilecek eğitimler ile de desteklenerek yerine getirilmesi.


Aranan Nitelikler

Johnson Controls Etkin Bina/Yapı Sistemleri; HVAC, Bina Otomasyonu, Split Klima, VRF Sistemleri, Endüstriyel Soğutma ve Tesis Yönetimi alanlarında faaliyet gösteren bir iklimlendirme firmasıdır.2000 li yılların ortalarında York markasının globalde satın alınmasıyla hizmet ağı bugünkü seviyeye ulaşmıştır.

      Johnson Controls BE, günümüzde Türkiye' deki hizmetlerini İstanbul Ümraniye merkezli olarak, Adana, Ankara, Antalya, İzmir, Manisa ofisleri ve Manisa Fabrikası ile sürdürmektedir.

      Tesis yönetimi projelerimiz kapsamında, İstanbul Avrupa Yakası, Zincirlikuyu ve Mecidiyeköy' de bulunan AVM, rezidans vb. projelerimizde görevlendirilmek üzere Elektrik, Mekanik, Otomasyon vb. alanlarda eğitim tecrübeleri bulunan teknisyen/tekniker çalışma arkadaşları alınacaktır.

· Meslek lisesi ya da MYO mezunu
· Haftanın altı günü, vardiyalı çalışma programına ayak uydurabilecek


Bina Bakım Teknisyeni ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
İstanbul Avrupa / Tümü
İlan Tarihi 09/06/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma JOHNSON CONTROLS
Sektör / Bölüm / Pozisyon Elektrik & Elektronik / AR-GE / Teknik Uzman