İş TanımıUluslararası turizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait Rixos Grand Ankara için, Culinary Departmanında ' DEMI CHEF DE PARTIE/PASTACI' pozisyonu ile çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Sorumlu olduğu bölümün günlük büfe programına göre pastane ürünlerinin hazırlamasında yardımcı personel olarak görev alır.
- Hazırlık aşamasından geçecek olan ürünleri büfeye çıkartmadan önce üstlerine malzemeleri kontrol ettirir.
- Kaliteyi koruyacak ama maliyetleri düşürecek yeni ürünler üzerinde çalışır, öğrenir ve uygular.
- Standartlara uygun teknikler kullanır.
- Operasyon için yeterli ve uygun ekipmanın bulunması için gerekli önlemleri alır ve bütün ekipmanların temiz ve kusursuz olmasını sağlar.
Aranan Nitelikler - En az ilköğretim mezunu,
- En az 5 yıllık sektörel tecrübe,
- Dinamik, inisiyatif kullanabilen ve sonuç odaklı,
- Takım çalışmasına inanan,