Tercihen MYO Aşçılık bölümlerinden mezun ya da kalfalık veya ustalık belgesine sahip,
Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi,
Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilecek,
Sözlü iletişimde güçlü,
Prezentable ve güleryüzlü,
Yaratıcı,
Mutfak ihtiyaç ve kontrollerini yapabilecek,
Problem çözme becerisi yüksek,
Hijyene ve kişisel bakıma önem veren,
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.
İlan lokasyonu | İstanbul Avrupa / Tümü |
İlan Tarihi | 30/05/2016 |
Cinsiyet | Belirlenemedi |
Çalışma Şekli | Tam zamanlı |
Firma | İBİS İSTANBUL AİRPORT |
Sektör / Bölüm / Pozisyon | TURİZM-OTELCİLİK / Mutfak / Eleman |