Misafirlerine hizmet vermeye başlayan otelimizin, işini seven ve yaptığı işi iyi yapan kadrosu içinde görev alacak;
Gülümsemenin tüm dillerde aynı anlama geldiğini iyi bilen gülümseyerek ve gülümseterek çalışacak,
İşin küçüğü büyüğü olmaz, otelcilikte misafir memnuniyeti önceliklidir, her iş titizlikle ve özenle yapılmalıdır anlayışında olan,
Otelciliğin misafirlerin konaklama ihtiyacını karşılamaktan fazlası olduğunu bilen,
Uyumlu, iletişime, öğrenmeye ve kendini sürekli geliştirmeye açık, dinamik, dikkatli, deneyimli çalışma arkadaşları arıyoruz.
Tercihen Turizm Otelcilik Lisesi Mutfak bölümü ya da Aşçılık okulu mezunu,
Otellerde Demi Chef olarak en az 2 yıl tecrübesi olan,
Mutfak ekipmanlarını kullanabilen,
Tercihen ustalık veya kalfalık belgesine sahip,
Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen gösteren,
Dinamik, yaratıcılık yönü kuvvetli,
Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.
İlan lokasyonu | İstanbul Avrupa / Tümü |
İlan Tarihi | 30/05/2016 |
Cinsiyet | Belirlenemedi |
Çalışma Şekli | Tam zamanlı |
Firma | DoubleTree By Hilton İstanbul Sirkeci |
Sektör / Bölüm / Pozisyon | Turizm-Otelcilik / Turizm-Otelcilik / Uzman |