Gürpınar da faaliyet gösteren Bonfilet, ev içi ve ev dışı et tüketimine yönelik geniş ürün yelpazesiyle, paketlenmiş kırmızı et sektöründe uzmanlaşmış öncü bir kuruluştur.
Kökleri 1910'lu yıllara dayanan aile hayvancılık ve kasaplıkta uzmanlaşmıştır
Türkiye’de AB normlarındaki ilk olma özelliğini taşıyan tesislerde üretilen, sağlıklı, lezzetli, Bonfilet et ve et ürünleri; otel, restaurant ve catering mutfaklarında kullanılmakta, yerel marketler ve ulusal zincir marketler aracılığı ile de nihai tüketicinin sofrasında yer almaktadır.
Bonfilet, entegre et tesislerinde, uluslararası kalite standartlarından, lezzetten, sağlıktan ve hijyenden ödün vermeyen bir şirket politikasıyla üretim yapar.
Bonfilet, 2015 yılı itibari ile 105 yıllık hayvancılık, kasaplık ve sanayicilik deneyimini, tüketicilerle daha sıcak temas kurabileceği bir kulvara taşıdı. Bonfilet, İstanbul’da açılan Döner ve Steak House restaurantlarıyla, et sektöründeki tecrübelerini taçlandırmanın gururunu yaşıyor. Bonfilet, et severlerle ilk olarak İstanbul’da buluşan bu lezzet duraklarını, kısa ve orta vadede yurt çapına yaymayı planlanıyor.
• Tercihen Lise mezunu,
• Minimum 2 yıl Garson olarak çalışmış,
• Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş
• Takım çalışmasına yatkın
• Güler yüzlü
• Dış görünüşüne özen gösteren
• İşini seven, hızlı, dinamik ve titiz
• Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek
• Avcılar, Beylikdüzü, Hadımköy civarında ikametgah eden,
• Bay,Bayan
Çalışma arkadaşları arıyoruz.
İlan lokasyonu | İstanbul Avrupa / Tümü |
İlan Tarihi | 30/05/2016 |
Cinsiyet | Belirlenemedi |
Çalışma Şekli | Tam zamanlı |
Firma | BONFİLET ET SAN.VE TİC.A.Ş. |
Sektör / Bölüm / Pozisyon | Gıda / Yiyecek ve İçecek / Eleman |