The Marmara Otelleri Genel Başvuru İş İlanı

Genel Başvuru iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

1978 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye’de turizmin en köklü ve öncü kurumlarından biri olan The Marmara Grubu, toplam 5 oteli – The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Şişli, The Marmara Antalya, The Marmara Bodrum ve çok özel davetlerin mekânı Esma Sultan Yalısı ile Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alıyor.

Hizmet kalitesinden ödün vermeyen yapısı ile The Marmara, Türk geleneklerini seçkin misafirleri ile buluşturuyor.  Böylelikle, özgün duruşu ile uluslararası yabancı zincirlerle rekabet eden tek Türk zinciri olma özelliğini kazanıyor.   Yenilik ve öncülüğü kendisine temel ilke edinen The Marmara, değişik mimari özellikleri ile de büyük beğeni toplarken her otelinde misafirlerini farklı tasarımlarıyla şaşırtmayı başarıyor.


Aranan Nitelikler

İşkur İşbaşı Eğitim Programı Hakkında Bilgilendirme

İşkur tarafından düzenlenen işbaşı eğitim programının amacı; ilgili alanda iş tecrübesi/deneyimi olmayan ve programa başlama tarihi itibariyle bir işte çalışmayan adayların (işsizlik maaşı alan işsizler dâhil) işbaşında çalışarak eğitilmesi ve deneyim kazanması ile işe daha kolay yerleştirilmesini sağlamaktır.

İşkur tarafından kursiyerlere günlük 50 TL net ücret ödenmekte ayrıca kursiyerlerin genel sağlık sigortası primleri karşılanmaktadır.

Haftalık çalışma süresi maksimum 45 saattir.

Operasyon bölümlerinde vardiyalı çalışma sistemi uygulanmaktadır.

Kursiyerlerimizin yemeği ve ulaşımı otellerimiz tarafından sağlanacak, ayrıca Bodrum otelimizde kontenjan doğrultusunda lojman imkânı sunulacaktır.

İşkur işbaşı eğitimi programı doğrultusunda; kat hizmetleri, bulaşıkhane, mutfak, servis, ön büro, havuz, satınalma, mali işler, satış ve insan kaynakları departmanlarında görev yapmaya istekli adaylar ile tanışmak istiyoruz.


Genel Başvuru ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Avrupa / Tümü
Muğla / Tümü
Antalya / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma The Marmara Otelleri
Sektör / Bölüm / Pozisyon Turizm-Otelcilik / Satış / Orta Düzey Yönetici