Vardiya sırasında tüm üretim faaliyetlerini yürütmek ve vardiya aktivitelerinden sorumlu olmak.
Üretim prosesi içinde verimliliğin artırılmasına yönelik çalışmaları yönetmek ve yönlendirmek.
İşletmenin genel üretim planlarını kontrol ve takip etmek.
Üretim raporlarını hazırlayarak yönetime sunmak.
Gıda Güvenliği ile ilgili yasal yükümlülüklerin takibini ve çalışmalarının, mevzuatlara uygun olarak yapmak ve/veya yapılmasını sağlamak.
Çalışma ortamının gözetimini yapmak, gıda güvenliği yönünden yapılması gereken periyodik kontrol ve ölçümleri planlamak ve uygulanmasını kontrol etmek.
Üniversitelerin Gıda Mühendisliği Bölümü’nden mezun,
Tercihen gıda sektöründe 2 yıl deneyimli,
İyi derecede İngilizce bilen,
MS Office programlarını kullanabilen,
Seyahate engeli bulunmayan,
Karaman’ da ikamet edebilecek,
Yüksek çalışma temposuna uyum sağlayabilen,
Ekip yönetimi, koordinasyon ve çalışanları motive etmede yetkinlik sahibi,
İletişim yeteneği güçlü, insan ilişkileri kuvvetli
Etkin bir takım üyesi olan,
Vardiyalı çalışabilecek,
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.