Üretim prosesinin takibi ve istenilen hedeflerin gerçekleştirilmesi için kendisine verilen talimatların yerine getirilmesi.
Gıda güvenliği ile ilgili süreçlerin takibinin sağlanması.
Üretim ve gıda güvenliği ile ilgili dokümantasyon gerekliliklerinin yerine getirilmesi.
Sorumluluğundaki makine parkının bakımlı ve verimli kullanılır olmasının sağlanması.
Sorumluluğundaki personelin sevk ve idaresinin sağlanması.
M.Y.O. Gıda Bölümleri mezunu,
Tercihen et ve et ürünleri üretimi konusunda tecrübeli,
Ekip çalışmasına yatkın, iş takibi ve sonuçlandırma becerisine sahip,
ISO 22000 kalite yönetim sistemine hâkim,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
Erkek adaylarda askerlik ile ilişkisi olmayan,
İlan lokasyonu | İstanbul Avrupa / Tümü |
İlan Tarihi | 30/05/2016 |
Cinsiyet | Belirlenemedi |
Çalışma Şekli | Tam zamanlı |
Firma | Şirket Bilgileri Gizli |
Sektör / Bölüm / Pozisyon | Gıda / Gıda / Orta Düzey Yönetici |