* Gıda güvenliği, kalite ve yasal işler açısından tedarikçi ve restoran denetimi yapmak,
* Ürün kalitesini tedarikçilerde ve restoranlarda takip etmek,
* Ürün geliştirme ve maliyet iyileştirme faaliyetlerini yürütmek,
* Yeni tedarikçi geliştirme süreçlerini yönetmek,
* Gıda ile ilgili mevzuatı takip etmek ve uygulamak,
* Restoranların pest kontrol faaliyetlerini takip etmek.
* Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,
* En az 3 yıl kalite, denetim, geliştirme veya üretim bölümlerinde çalışma deneyimi bulunan,
* Gıda Güvenliği ve Yönetim Sistemleri’nde bilgi ve deneyim sahibi,
* Güçlü iletişim ve sunum becerilerine sahip, dış görünüşüne özen gösteren,
* İstekli, motivasyonu yüksek, araştırmacı, kendini yenileyebilen, analitik ve sonuç odaklı,
* MS Office programlarını iyi kullanabilen, iyi seviyede İngilizce bilgisine sahip,
* Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
* Askerlikle ilişiği bulunmayan,
* Seyahat engeli bulunmayan,
adaylar değerlendirmeye alınacaktır.