İLKE MEDİKAL Müşteri Temsilcisi İş İlanı

Müşteri Temsilcisi iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

Belita Kozmetik, Nunaat, Petal Fresh ve House of Cheatham ABD Merkezli üretici firmalar ile 2012 yılında faaliyete başlayıp, Türkiye’de ki satış ve pazarlama operasyonunu yönetmektedir. Şirketimizin faaliyet konusu kozmetik ürünleri ithalatı ve satışıdır. Bu kaliteli markaları bünyesinde bulunduran Belita Kozmetik; her yaştan ve her kesimden tüketiciye hitap eden ürünler sunmaktadır.

Profesyonel saç bakım grubunun yer aldığı Belita Kozmetik her zaman kaliteyi ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tutmuş ve bir yaşam felsefesi olarak benimsemiştir. Genel büyüme stratejisinde hedefi yoğun bir pazarlama faaliyeti göstermek, markalaşmak sürecinin devam etmesi için yatırım yapmak, marka bilinirliğini artırmak, sermaye yapısını daha güçlü hale getirmek amaçlarının sadece bir kısmıdır.

Belita Kozmetik ailesi olarak tüm yenilikleri takip ederek dünya standartlarındaki hizmet anlayışını ve güven ortamını ileri düzeyde tutarak Türkiye’nin hak ettiği kalite standartlarında ürünler sunmaktadır.

Profesyonel ve güleryüzlü ekibi ile pazarlama alanında siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti, en iyi markaları, en iyi fiyata sizlere sunmaya devam edecektir.

NUNAAT Ürünlerimiz yüksek buğday ve soya proteini içeren yeşil keratindir. İçerisinde profesyonel ürünler barındırır sodyum klorür ve formaldehit içermez. Tüm NUNAAT ürenlerimiz formülündeki yeşil keratin sayesinde saçı dipten uca onarır ve yoğun bakım yapar. 

HOUSE OF CHEATHAM ORGANİCS ürünlerimiz ise saf zeytinyağı bazlı ürünlerden ibarettir. İçerisindeki zeytinyağı sayesinde saça kökten uca bakım yapar, saça elastikiyet(esneklik) vererek nem oranını dengeler. 

PETAL FRESH  ürünlerimiz %100 organik ve sertifikalıdır. Saç ve cilt bakım ürünlerinden oluşur. Sülfat, GMO petro kimyasal bileşenler, ftalat , paraben, yapay renklendirici ve zararlı koruyucular içermez. Hipo-alerjik ve pH dengeleyicidir.


Aranan Nitelikler
  • Lise, Üniversite mezunu ya da devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi,
  • Satış konusunda kendisini geliştirmek isteyen,
  • Satış odaklı çalışabilecek,
  • Diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek,
  • Telefonda etkili iletişim becerisine sahip,
  • İfade becerisi yüksek,
  • Neşeli, dinamik, sıcak kanlı,
  • İletişimi güçlü,
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
  • Sabit maaş+ yüksek prim ile çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.

Müşteri Temsilcisi ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Avrupa / Tümü
İlan Tarihi 14/06/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma İLKE MEDİKAL
Sektör / Bölüm / Pozisyon Çağrı Merkezi Hizmetleri / Müşteri İlişkileri / Ofis Elemanı