İş TanımıYiyecek içecek sektöründe faaliyette bulunan firmamızın İstanbul Anadolu yakasındaki restoranında görevlendirilmek üzere;
- Mutfak bünyesinde personel yönetiminden ve tüm işlemlerden sorumlu olmak
- Menü'müz içerisinde bulunan yiyeceklerin hazırlanması ile ilgili işlemlerden sorumlu olacak,
- Müşteri memnuniyeti üzerine konsantre olarak, işletme içi gerekli tüm donanımı ve akışı sağlayacak
Aranan Nitelikler
- En az lise mezunu (aşçılık ile ilgili bir bölümden mezun olmak)
- Dünya mutfağında hakim olmak,
- Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına uygun üretim yapabilmek,
- Menü'nün uygulanmasını sağlamak,
- Mutfağın eksiklerini belirlemek,
- Mutfak ekibini yönetmek,
- Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilmek,
- Bay,
- Askerlik görevini tamamlamış olmak,
- İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyor olmak.