CANSU KOZMETİK Pazarlama Sorumlusu İş İlanı

Pazarlama Sorumlusu iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

Spa-Edition / Cansu Kozmetik, Spa-Wellness, estetik, medikal ve kozmetik sektöründe dünya markalarının distribütörlüklerinin Türkiye temsilcisi olup,  ithalat, satış, eğitim ve teknik servis hizmetlerini sunmaktadır. Bunun yanı sıra proje danışmanlığı, salonların yerleşimi, tasarım, dekorasyon vb. hizmetler vermektedir.

 SPA – EDİTİON, danışmanlığı mevcut ve potansiyel işyeri sahiplerine Wellness ve Spa tesislerini yaratma, geliştirme, değiştirme ve işletme konularında, mimarlara ise bu tür tesisleri inşa etme, yeniden yapılandırma ve yeniden dekore etme konularında danışmanlık hizmeti  sağlamaktadır.

 Spa Edition / Cansu Kozmetik olarak hedefimiz sektöre daima kaliteli ve güvenilir ürünler sunarak, müşterimizin güvenini kazanmak ve mevcut güveni daimi kılmaktır. Kalite ve Güven unsurları firmamızın öncelikli sloganı olmuştur.

 


Aranan Nitelikler

HALKLA İLİŞKİLER - PAZARLAMA VE YÖNETİCİ ASİSTANI OLARAK ÇALIŞABİLECEK, 22 YILLIK İŞ TECRÜBEMİZE DENEYİMİ İLE KATKI SAĞLAYACAK TECRÜBELİ BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANMAKTADIR. ARAMADAN ÖNCE LÜTFEN SİTEMİZİ İNCELEYİNİZ. http://www.cansukozmetik.com/


Pazarlama Sorumlusu ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu Antalya / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma CANSU KOZMETİK
Sektör / Bölüm / Pozisyon Kozmetik / Tasarım / Grafik / Orta Düzey Yönetici