Restaurant'ın tüm operasyonunun yönetilmesi,
Restaurant'ın verimliliğini ve karlılığını arttırmaya yönelik faaliyetlerin geliştirilmesi
Ürün&Satış&Stok takibinin yapılması
Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına hakim
Kendisine bağlı ekibin geliştirilmesi ve yönetilmesi
Üniversite mezunu
Otel ve/veya zincir restaurant yönetiminde 2- 4 yıl arası deneyimi olan
Maliyet Kontrolü hakkında bilgi sahibi
İletişim ve motivasyonu yüksek
Liderlik becerileri gelişmiş,
Müşteri ve hedef odaklı çalışan,
Detaylara önem veren
Analitik
40 yaşını aşmamış
İlan lokasyonu | İstanbul Anadolu / Tümü İstanbul Avrupa / Tümü |
İlan Tarihi | 30/05/2016 |
Cinsiyet | Belirlenemedi |
Çalışma Şekli | Tam zamanlı |
Firma | Şirket Bilgileri Gizli |
Sektör / Bölüm / Pozisyon | Gıda / Yiyecek ve İçecek / Şef-Amir |