İş Tanımı - Restoranların iş saatleri içinde, verilen servisin yönetilmesi ve denetlenmesi,
- Misafirlerle kişisel olarak tek tek ilgilenilmesi, servisle ilgili olarak şikayetleri ve önerilerin takip edilmesi,
- Gıda-Hijyen Sorumlusu ile işbirliği içinde çalışarak, departman personelinin hijyen prosedürü konusunda eğitiminin sağlanması ve personelinin gerekli prosedüre uymasının sağlanması,
- Departmanda uygulanması önerilen yöntem ve standartlara uyulup-uyulmadığının kontrolü ve denetlenmesi,
Aranan NiteliklerBackground düzen ve sistemiyle ilgili alışkanlığı olan, takip ve idari kabiliyeti yüksek, titiz ruhlu; ekip üyeleri arıyoruz.
- Turizm ve Konaklama İşletmeciliği mezunuysanız,
- 5 yıldızlı otel tecrübeniz varsa,
- İzmir, Çeşme 'de ikamet ediyorsanız veya etmek istiyorsanız
- İyi derecede İngilizce biliyorsanız,
- Askerlik hizmetini tamamlamış veya 2 yıl süreyle tecil ettirdiyseniz, (Erkek adaylar için)
- Kendinizi güleryüzlü, yenilikçi, takipçi, koordinasyon yönü güçlü, iletişim yönü kuvvetli, ekip ruhuna inanan biri olarak tanımlıyorsanız?
Gelin birlikte çalışalım.