Restoranların iş saatleri içinde, verilen servisin yönetilmesi ve denetlenmesi,
Misafirlerle kişisel olarak tek tek ilgilenilmesi, servisle ilgili olarak şikayetleri ve önerilerin takip edilmesi,
Gıda-Hijyen Sorumlusu ile işbirliği içinde çalışarak, departman personelinin hijyen prosedürü konusunda eğitiminin sağlanması ve personelinin gerekli prosedüre uymasının sağlanması,
Restoranlarda uygulanması önerilen yöntem ve standartlara uyulup-uyulmadığının kontrolü ve denetlenmesi,
İşe alımların kontrolü,
Vardiya sisteminin oluşturulması,
Satın alma tedarik takibi
Aranan Nitelikler
Üniversite mezunu,
Otel ve/veya zincir restaurant yönetiminde 2-4 yıl arası deneyimi olan,
Maliyet Kontrolü hakkında bilgi sahibi,
İletişim ve motivasyonu yüksek,
Liderlik becerileri gelişmiş,
Müşteri ve hedef odaklı çalışan,
Detaylara önem veren,
Analitik düşünebilen,
Bayan 22-35 yaş arasında
Restoran Müdürü ilanı için istenilen özellikler ve detaylar