Emirgan Sütiş Restoran Restoran Müdürü İş İlanı

Restoran Müdürü iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

Restorandaki işlerin kaliteli ve istikrarlı yürütülmesi konusunda standartları takip etmek

Konukların istek ve şikayetleri ile ilgilenerek misafir memnuniyetini en üst seviye de tutmak

İş akışı sırasında rastladığı aksaklıkları gidermek

Vardiya düzenlemesini sağlamak

Personel eğitimi ve organizasyonu sağlamak

Restoran içi servis operasyonlarının aksamadan yürütülmesini sağlamak

Restoran ekibinin yönetiminden ve huzurlu çalışmasından sorumlu olmak ;personel bağlılığını sağlamak

Müşteri memnuniyetini sağlamak amacı ile gelen talep ve şikayetlerin değerlendirilmesini yapmak

Restoranın maximum karlılıkla çalışmasını sağlamak

Tüm çalışmaları düzenli olarak raporlamak

Tüm vardiyaları ihtiyaç doğrultusunda belirlemek, kontrol etmek ve gerektiğinde değişiklik yapmak

Finans raporlarını düzenli olarak üst yönetime iletmek

Periyodik olarak gelir gider raporları hazırlamak


Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun tercihen turizm otelcilik mezunu,

Yiyecek içecek alanında en az 5 yıl yöneticilik deneyimi olan,

Tercihen restoran ve zincir mağazalarda çalışmış,

Ekip yönetiminde deneyimli,

Analitik ve raporlama becerileri gelişmiş,

Organizasyon ve takip yeteneği gelişmiş,

İnsan ilişkilerinde başarılı, dinamik,

İşinde mükemmeliyetçi ve titiz,

Çok iyi derecede İngilizce bilen (ikinci dil tercih sebebidir ),

İletişimi güçlü, diksiyonu düzgün,

Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,

Liderlik özelliklerine sahip,

Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,

Prezantabl, güler yüzlü, dinamik,

Mesleki ve kişisel gelişimine önem veren,

Müşteri odaklı,

35-45 yaş arası, bay

MS Office programlarına hakim,

Micros programını kullanabilen,

Maliyet analizleri ve raporlamaları konusunda deneyimli,

Misafir memnuniyeti ve kalite bilinci ile çalışan,

Yönetim ve organizasyon ve planlama yeteneğine sahip,

Zaman ve stres yönetiminde başarılı,

Askerlik görevini tamamlamış,

Yurtdışında çalışmış olmak (tercih sebebidir ),

Kurumsal bakış açısına ve bu bakış açışı doğrultusunda yönetim anlayışına sahip,

Anadolu yakasında ikamet eden.


Restoran Müdürü ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Emirgan Sütiş Restoran
Sektör / Bölüm / Pozisyon Gıda / Yiyecek ve İçecek / Orta Düzey Yönetici