İş Tanımı  -          Sorumlu olunan mağaza içerisinde yürütülen Yiyecek-İçecek faaliyetlerinin hazırlık,üretim,servis ve servis sonrası süreçlerinden şirket kuralları çerçevesinde sorumlu olmak,
-          Yemek ve servis kalitesini sürekli yüksek tutmak,
-          Mağazamızın restoran ve unlu mamüller bölümlerinde çalışan ekibi yönetmek gelişimlerine destek olmak,
-          Bütçe ve maliyet analizi yapmak,
-          Müşteri ihtiyaç ve isteklerini tespit ederek karşılamak,
 
  Bursa Podyumpark Mağazamızda yer alan Restoranımızda görevlendirilmek üzere
 Restoran Takım Lideri aramaktayız.
Aranan Nitelikler  -          Üniversite mezunu, (Üniversitelerin Turizm-Otelcilik veya Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak tercih nedenidir.)
-          Restoran yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli,
-          Yiyecek-İçecek sektöründe en az 3 yıl yöneticilik yapmış,
-          Tercihen SAP program bilgisine sahip,
-          Yönetim ve Organizasyon yeteneği gelişmiş,
-          İletişim becelerileri kuvvetli,satış odaklı düşünen,
-          Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilcek,
-          35 yaşını aşmamış,
-          Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,