İş Tanımı - Sorumlu olunan mağaza içerisinde yürütülen Yiyecek-İçecek faaliyetlerinin hazırlık,üretim,servis ve servis sonrası süreçlerinden şirket kuralları çerçevesinde sorumlu olmak,
- Yemek ve servis kalitesini sürekli yüksek tutmak,
- Mağazamızın restoran ve unlu mamüller bölümlerinde çalışan ekibi yönetmek gelişimlerine destek olmak,
- Bütçe ve maliyet analizi yapmak,
- Müşteri ihtiyaç ve isteklerini tespit ederek karşılamak,
Bursa Podyumpark Mağazamızda yer alan Restoranımızda görevlendirilmek üzere
Restoran Takım Lideri aramaktayız.
Aranan Nitelikler - Üniversite mezunu, (Üniversitelerin Turizm-Otelcilik veya Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak tercih nedenidir.)
- Restoran yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli,
- Yiyecek-İçecek sektöründe en az 3 yıl yöneticilik yapmış,
- Tercihen SAP program bilgisine sahip,
- Yönetim ve Organizasyon yeteneği gelişmiş,
- İletişim becelerileri kuvvetli,satış odaklı düşünen,
- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilcek,
- 35 yaşını aşmamış,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,