Restoranların iş saatleri içinde, verilen servisin yönetilmesi ve denetlenmesi,
Misafirlerle kişisel olarak tek tek ilgilenilmesi, servisle ilgili olarak şikayetleri ve önerilerin takip edilmesi,
Gıda-Hijyen Sorumlusu ile işbirliği içinde çalışarak, departman personelinin hijyen prosedürü konusunda eğitiminin sağlanması ve personelinin gerekli prosedüre uymasının sağlanması,
Restoranlarda uygulanması önerilen yöntem ve standartlara uyulup-uyulmadığının kontrolü ve denetlenmesi,
İşe alımların kontrolü,
Vardiya sisteminin oluşturulması,
Aranan Nitelikler
Üniversite mezunu,
Otel ve/veya zincir restaurant yönetiminde 2-4 yıl arası deneyimi olan,
Maliyet Kontrolü hakkında bilgi sahibi,
İyi derecede İngilizce bilen,
İletişim ve motivasyonu yüksek,
Liderlik becerileri gelişmiş,
Müşteri ve hedef odaklı çalışan,
Detaylara önem veren,
Analitik düşünebilen,
Askerlik hizmetini tamamlamış,
30-35 yaş arası,
Restorant Müdürü ilanı için istenilen özellikler ve detaylar