Dijital Dna Bilişim Sistemleri San. Tic Aş Saha Pazarlama Ve Satış Temsilcisi İş İlanı

Saha Pazarlama Ve Satış Temsilcisi iş ilanı açıklaması

Şirketimiz Istanbul şehirinde Kurumsal Müşteri Danışmanı pozisyonunda (bayan / erkek) çalışacak iş arkadaşları aramakta.

Dijital DNA hakkında:

Dijital DNA Bilişim Sistemleri Türkiyenin en kaliteli „mobil Kuru Temizleme uygulamasını“ geliştiren ve büyütmeye hazırlanan şirkettir. Şu anda yüksek motivasyonlu ve kalifiye çalışan bir ekip kurmaktayız. 2015 yılında bir „Start Up“ şirketi olarak kurulan Dijital DNA öncelikle güçlü bir takım ruhuna, her çalışanın ilerleyebileceği & başarı elde edebileceği ve karmaşık olmayan bir şirket kültürüne sahip. Dijital DNA, bünyesinde yaklaşık 100 çalışanını barındıran büyük ve kurumsal bir şirket grubunun yan kuruluşu olarak, kendine e-ticaret üzerinden hizmet verdiği sektörlerde ve alanlarda öncü olmayı ve başarı elde etmeyi hedeflemektedir.

Çalışacağın pozisyonun tanımı:

* „Kurumsal Saha Pazarlama“ personeli olarak görevin yeni gelişmekte olan Kurumsal Müşteri ağımıza (Kuru Temizleme işletmeleri) yeni üyeler eklemen ve onlara bölgesel alanlarında hizmet vererek, onların memnuniyetini sağlamak ve işlerini geliştirmelerinde kalite katkısında bulunmak olacaktır. Bu sağladığın hizmet aynı zamanda uygulamamızın başarısına ve büyümesine önemli bir etken olacaktır. 

Görevlerinin detaylı tanımı:

* Bulunduğun ve sorumlu olduğun bölgelerdeki Kuru Temizleme işletmelerini uygulamamız hakkında bilgilendirmek, sözleşme gerçekleştirmek, işletmelerin sistemimizde kaydını oluşturmak ve onlara eğitim vermek

* Uygulamamızın sahada tanıtmak ve temsil etmek

* Kuru Temizleme işletmelerinin gelişimini izlemek, raporlamak ve müşteri hizmeti sağlamak

* Kalite Güvencesi sağlamak

* Kuru Temizleme alanında şirketleri ve çalışanlarını uygulamamıza üye işyeri olarak kazandırabilmek ve Kurumsal müşteri hesaplarını yönetmek

* Farklı büyükşehirlerdede konumlanmamız için katkı ve destekte bulunmak

Sende aradığımız özellikler:

*Meslek okulu mezuniyeti veya Lise mezuniyeti veya Üniversite mezuniyeti

* Kurumsal Pazarlama alanında en az 3 senelik bir deneyiminin olması (Kuru temizleme ve Tekstil alanında deneyimi olan adaylara öncelik tanınacaktır)

*Yüksek seviyede hizmet algısı

* Müşterilerle iletişimden keyif alabilmen

* Yüksek seviyeli sosyal yetkinlik ve kendiliğinden sorumluluk alabilme yeteneği

* Dinamik bir „Start UP“ şirketinde çalışmaktan ve İşinden zorunluklara rağmen yinede mutlu olabilmen

Bizim sana sunduklarımız:

Dijital DNA hizmet verdiği alanlarda her zaman öncü olmayı ve liderliği hedefleyen bir şirkettir. Sana bu iş pozisyonu kapsamında Türkiye çapında büyüyen bir ekibin ve başarı hikayemizin önemli bir parçası olma fırsatı olma imkanını veriyoruz. 

Şöyleki:

* Kendini geliştirebileceğin, takdir edildiğin, yenilikçi bir iş ortamı

* Birbirini kollayan ve sahip çıkan dinamik bir ekip 

* Yalın şirket yapısı sayesinde, ilk günden itibaren, becerilerinle ve bilginle ürünlerimizin gelişimine yön verebilme imkanı

Saha Pazarlama Ve Satış Temsilcisi ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Avrupa / Esenyurt
İlan Tarihi 30/03/2017
Cinsiyet Farketmez
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Dijital Dna Bilişim Sistemleri San. Tic Aş
Sektör / Bölüm / Pozisyon E / Ticaret / Pazarlama