Frog Jeans Satış Danışmanı İş İlanı

Satış Danışmanı iş ilanı açıklaması

SATIŞ DANIŞMANLARI ARIYORUZ.

Satış Danışmanı en önemli iş pozisyonlarımızdan biri ve bizimle olan kariyerinize başlamanız için harika bir fırsattır. Yöneticilerimizin pek çoğu, her şeyin mükemmel müşteri hizmetleri ile alakalı olduğu satış katında göreve başlamıştır.
Satış Danışmanı ekibimiz için uygun biri olabilmeniz için kendi ayakları üzerinde durmayı seven, birden fazla görevi yerine getirebilecek biri olmalısınız. Ayrıca, olağanüstü bir tarz hissine sahip pozitif ve samimi bir insan olmalısınız. Mükemmel organizasyon becerileriniz olmalı ve sizin kadar dışa dönük ve modayla ilgilenen bir ekiple çalışmaktan keyif almalısınız.
Mağazada çalışmak FROG JEANS'İ temsil etmek anlamına gelir. Müşterilerimize her yönden ilham verir, yardım eder ve onları yönlendirirsiniz. İster satış katında, ister soyunma odalarında veya kasalarda olsun - modanın eğlencesini yayacaksınız. Olağanüstü müşteri hizmeti, aynı zamanda gelen giysilerin ele alınması ve mağazanın çekici gösterilmesini de içerir. Ve elbette, tüm kampanyalarımız ve satış aktivitelerimizden haberdar olmayı.

Satış Danışmanı ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Avrupa / Güngören
İlan Tarihi 23/06/2016
Cinsiyet Farketmez
Yaş Aralığı 18 - 35
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Frog Jeans
Sektör / Bölüm / Pozisyon Mağazacılık / Perakendecilik / Tekstil / Satış Danışmanı