ARTE TEKNOLOJI SAN.TIC.LTD.STI. Satış Mühendisi İş İlanı

Satış Mühendisi iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

Arte Teknoloji, Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda 10 yıllık tecrübeye sahip profesyonel bir kadro ile 2006 yılında kurulmuştur. 2006  yılından bugüne müşterilerine uzman kadrosu ile elektronik güvenlik  sistemlerinde teknolojik çözümler üretmektedir.

Arte Teknoloji, Elektronik güvenlik ekipmanları pazarının  lideri olan Pelco, Samsung, Schrack,Schneider, APSensing  gibi dünya devi güvenlik şirketlerinin ürünlerini kullanarak, entegre  güvenlik çözümleri sunmaktadır.

Kuruluşundan bu yana düzenli ve planlı bir şekilde büyüyen  firmamız sunduğu teknolojik çözümler ile yüksek müşteri memnuniyeti sağlayarak  alanında lider üreticilerle çalışmaktadır. Türkiye’nin pek çok şehrinde servis  noktaları olan firmamız, yüzlerce başarılı projeye imza atmış olmanın haklı  gururu ve özgüveni ile her yıl daha da büyüyerek yoluna devam etmektedir.

Titiz çalışma, kalite ve sürekli hizmet sunmayı ilke edinmiş  olan Arte Teknoloji, projelerinde, yerel yönetmeliklere ve uluslar arası  standartlara bağlı kalarak mühendislik hizmetleri sunmakta, alanında uzman  teknik ekibiyle hızlı ve kalıcı çözümler sağlamaktadır. Elektronik güvenlik  sistemlerinde, proje danışmanlığı, projelendirme, satış sonrası servis, bakım  ve sistem geliştirme hizmetlerine, sistemin sürekliliğini sağlamak açısından  önem vermektedir


Aranan Nitelikler

1- 4 YILLIK ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH.FAKÜLTESİ MEZUNU
2- İLERİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN
3- EHLİYETİ OLAN (AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN)
4- ASKERLİK SORUNU OLMAYAN (BAY ADAYLAR İÇİN)
5- AUTOCAD BİLGİSİ OLAN


Satış Mühendisi ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma ARTE TEKNOLOJI SAN.TIC.LTD.STI.
Sektör / Bölüm / Pozisyon Elektrik & Elektronik / Mühendislik / Uzman