Efes Web Satış Temsilcisi İş İlanı

Satış Temsilcisi iş ilanı açıklaması

tüccar.com; sahibinden.com, gittigidiyor.com ve n11.com gibi firmaların ya da bireylerin sanal mağazalarını açarak, alıcı ve satıcı arasında ki e-ticaret' e aracılık eden Türkiye' nin 6. sanal mağazasıdır ve bu platformda sizlere ek gelir, part time ya da freelance olarak çalışma imkanları sunuyoruz. Diğer bir deyişle tüccar.com bayilik bedeli almadan dilediğiniz zaman sanal mağaza satma imkanı sunuyor.

E-ticaret ve sanal mağazacılık, firması olsun ya da olmasın herkesin konuşmaktan keyif aldığı popüler konulardır ve günümüzde herkesin bu hizmetlere ihtiyacı da vardır.

Bireysel ya da firma bazında kişilere ya da firmalara sanal mağazalarını açtırarak gelir elde edeceksiniz. tüccar.com da sanal mağaza açan kişi ya da firmalar 3 yıllık sınırsız ilan hizmetinin yanında her ilana 15 resim de ekleyebilirler. Sanal mağaza fiyatımız son derece makul ve herkesin rahatlıkla ödeyebileceği bir bedel olan 140 TL dir ve açtırdığınız her mağazadan net 40 TL ödeme yapılmaktadır. Ödemeler mağaza açılış tarihinden itibaren 1 ay sonra yapılır.

Detaylar için lütfen iletişime geçiniz.

Satış Temsilcisi ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu Türkiye Geneli / Tüm ilçeler
İlan Tarihi 27/05/2016
Cinsiyet Farketmez
Yaş Aralığı 18 - 50
Çalışma Şekli Freelance (Serbest Çalışma)
Firma Efes Web
Sektör / Bölüm / Pozisyon E / Ticaret / Pazarlama