İş TanımıYiyecek içecek sektöründe faaliyette bulunan firmamızın İstanbul Avrupa yakasındaki restoranlarında görevlendirilmek üzere;
- Menü'müz içerisinde bulunan yiyeceklerin hazırlanması ile ilgili işlemlerden sorumlu olacak,
- Müşteri memnuniyeti üzerine konsantre olarak, işletme içi gerekli tüm donanımı ve akışı sağlayacak
- Personel ve Mutfak'tan sorumlu olacak
- cost' yardımcı ve hakim olacak çalışma düzenini sağlamak
Aranan Nitelikler - En az lise mezunu (aşçılık ile ilgili bir bölümden mezun olmak)
- Dünya mutfağında hakim olmak,
- Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına uygun üretim yapabilmek,
- Menü'nün uygulanmasını sağlamak,
- Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilmek,
- Mutfak personeli düzenini sağlayabilmek
- cost'a hakim olmak
- organizasyon yeteneği olmak
- Askerlik görevini tamamlamış olmak,
- İstanbul ANADOLU yakasında ikamet ediyor olmak.