Şef Aşçı iş ilanı açıklaması
Genel nitelikler:
Zincir restoranlarda min. 3 yıl Şef Aşçı veya Şef Yrd. olarak çalışmış,
Dış görünümüne ve kişisel bakımına özen gösteren,
Hijyen kurallarını bilen ve uygulayan,
30-40 yaş aralığında,
Vardiyalı çalışabilecek ve AVM'lerde bulunan restoran çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
İş tanımı:
Restorancılık sektöründe, zincir şubeler şeklinde faaliyet gösteren Kırkpınar Lokantaları'nın genişleyen organizasyon ve ihtiyaçları doğrultusunda, İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası Şubeleri'nde Şef Aşçı olarak görevlendirmek üzere alınacaktır. Şef Aşçı , Kırkpınar kalite standartları ile hijyen kuralları çerçevesinde ve menüler doğrultusunda tezgah ve salata planı yapma, üretim hazırlığı ve üretim sürecini yönetme, üretim öncesi ve sonrası temizlik ve düzeni sağlama, stok ve malzeme kontrolünü yapma, mutfakta kullanılan tüm araç, gereç ve teçhizatın uygun ve özenli kullanılmasını sağlama, tasarrufa yönelik tedbirler alma ve uygulatma işlerinden sorumludur .