Ankara Mövenpick Otel Yiyecek & İçecek departmanında Garson olarak görev alacaktır.
• En az lise mezunu, Turizm ve Otelcilik okulu mezunu olmak,
• En az orta derecede servis terimlerini içeren İngilizce dil bilgisi,
• Konusunda 2 yıl deneyimli,
• İyi derecede misafir ilişkisine sahip, menuyu iyi bilen, lokal ve yabancı menu üretimi hakkında bilgi sahibi, iyi bir satış çalışanı olan,
• Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,
• Dışa dönük, insanlarla iyi iletişim kurabilen, misafirlerin isteklerine cevap verebilen,
• Güler yüzlü,
• Çözüm odaklı,
• İkna kabiliyeti yüksek, sabırlı,
• Protokol kurallarını bilen,
• Dikkatli, temiz, titiz ve düzenli
İlan lokasyonu | Ankara / Tümü |
İlan Tarihi | 30/05/2016 |
Cinsiyet | Belirlenemedi |
Çalışma Şekli | Tam zamanlı |
Firma | Mövenpick Hotel Ankara |
Sektör / Bölüm / Pozisyon | Turizm-Otelcilik / Yiyecek ve İçecek / Teknik Uzman |