Kaan Etüt Eğitim Merkezi Sınıf Öğretmeni - Tam Veya Yarım Zamanlı İş İlanı

Sınıf Öğretmeni - Tam Veya Yarım Zamanlı iş ilanı açıklaması

Tam veya yarım zamanlı sınıf öğretmeni arıyoruz (web sitemiz: kaanetut.com)

Etütümüzde çalışacak mesleğini seven, gelişime açık, sınıf hakimiyeti ve iletişimi yüksek, öğrenci gelişimini takip etmeyi seven sınıf öğretmeni alınacaktır. Özellikle yapılandırmacı eğitim sistemindeki rehber öğretmen modeline uygun olduğuna inanan öğretmenler, sizleri bekliyoruz.

Kaan Etüt Eğitim Merkezi olarak 5. yılımızı doldurmuş durumdayız. Üniversite giriş sınavlarında derece yapmış, yurt dışında eğitim görmüş, vizyonu geniş yönetim kadrosu ve profesyonel öğretmenleri ile başka eğitim kurumlarına örnek olacak çalışmalar yapan bir eğitim merkezi olduk. Öğrencilerimizin dersleri ezberden uzak, hayat içinden örneklerle ve deneylerle öğrenmelerini sağlayacak bir ortam oluşturduk.

Çok iyi öğrenciler yetişmenin yanında, amacımız öğretmenlerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerine yardımcı olmak. Bakış açılarımızdan bir tanesi de öğretmenlerimizin burada 3-5 yıl içinde kazanacakları tecrübe ile bizim destemiğizi de alarak köklü eğitim kurumlarında, çevrelerine örnek birer eğitimci olarak meslek hayatlarına devam etmeleri.

Önümüzdeki öğretim yılında özellikle ilkokul 1. ve 2. sınıflarımızda çocukların konuları daha iyi kavraması için Finlandiya okullarında da kullanılan LEGO Education Hikayeni Başlat ve MoreToMath setleri kullanılacaktır (daha fazla bilgi için: kaanetut.com/lego). Bizimle çalışacak sınıf öğretmenine bu setlerin eğitimleri verilecektir.

Ayrıca hafta sonu ilkokul öğrencileri için BİLSEM sınavlarına hazırlık kursları açmayı planlamaktayız.

Sadece sınıf öğretmenliği mezunu adayların başvuruları dikkate alınacaktır.

kaanetut.com

Sınıf Öğretmeni - Tam Veya Yarım Zamanlı ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İzmir / Konak
İlan Tarihi 13/08/2016
Cinsiyet Farketmez
Yaş Aralığı 22 - 50
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Kaan Etüt Eğitim Merkezi
Sektör / Bölüm / Pozisyon Eğitim / Eğitim / Öğretmen